Vacatures

Welkom in het vacaturegedeelte.

Wij zijn op zoek naar mensen met affiniteit op het snijvlak van watertechniek en commercie. BERMAD HOLLAND is een dynamisch bedrijf met een professionele en informele bedrijfscultuur. Onderdeel van UVAR. Onze activiteiten concentreren zich op het gebied van waterbehandeling, filtratie en regeling in de industrie, tuinbouw, drinkwater en brandpreventie. Zie ook www.uavr.nl voor meer informatie over onze producten en oplossingen.

Plezier in het werk, betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn kernwaarden van onze organisatie van waaruit wij ook samenwerken met onze klanten en leveranciers.

Wij bieden een afwisselende werkplek met verantwoordelijkheden en ruimte voor initiatief in een team van professionals. Groei binnen de organisatie en persoonlijke ontwikkeling d.m.v. cursussen en studies horen daarbij ook zeker tot de mogelijkheden.

Vanwege onze continue groei hebben we momenteel de volgende vacatures (zie onder). Passen de vacatures niet helemaal bij jouw profiel, maar heb je wel ten minste HBO werk- en denkniveau en relevante ervaring in onze branche(s); dan kun je altijd ook een open sollicitatie sturen t.a.v. Yvonne Naaktgeboren, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Product Specialist

Als Product Specialist biedt je technische ondersteuning aan het verkoop- en technische team en geef je advies en informatie aan klanten in de brandpreventie en (drinkwater) industrie. Jouw bezigheden bestaan onder meer uit het oplossen van technische vraagstukken en het in goede banen leiden van opdrachten en projecten. Je werkt nauw samen met je collega’s van de verkoop en heb je tevens direct contact met de application engineers en product managers van onze fabrikanten. Je zal ook contact hebben met installateurs, aannemers, engineering bureaus en eindgebruikers.
Wanneer nodig (met de afnemer) naar projectlocaties voor inbedrijfstelling, helpen met onderhoud uitvoeren of oplossen van problemen.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur werktuigbouwkunde of installatietechniek;
  • Relevante werkervaring
  • Verantwoordelijk, initiatiefrijk, oplossingsgericht, accuraat;
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.

We bieden een uitdagende baan en ruimte voor initiatief binnen een stabiel groeiende organisatie. Je komt te werken in een gedreven en collegiaal team, met een open sfeer en no-nonsense mentaliteit.

Wij zijn gevestigd in ’s-Gravendeel. De gewenste maximale woon-werk reistijd bedraagt 1 uur.

Geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Stuur je CV en sollicitatiebrief naar Yvonne Naaktgeboren, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..