Skip to main content

Water Control Solutions

  • Irrigatie

    Een assortiment geavanceerde, hydraulische besturingsoplossingen, speciaal ontwikkeld voor efficiënte irrigatie van land- en (glas)tuinbouw

  • Brandbeveiliging

    Beproefd assortiment unieke en gepatenteerde  brandbeveiligingsoplossingen voor failsafe (faalveilig) openen, zonder flow obstructies en ongevoelig voor waterslag.

  • Drinkwater en industriewater

    Een breed assortiment van robuuste hydraulische besturingsoplossingen, speciaal ontwikkeld voor  optimaal watermanagement; van drinkwatervoorziening, behandeld afvalwater en recirculatiewater-systemen bij gemeenten en andere infrastructuren.

BERMAD – Geavanceerde technologie en precisie-engineering

De BERMAD-producten voldoen aan de strengste internationale normen en certificeringen en worden ontworpen en ontwikkeld door interne deskundige R&D-teams. De afsluiters, watermeters, ont-/beluchters, strainers, regelkleppen en andere producten, worden vervaardigd in ISO 9001-gecertificeerde faciliteiten. Door gebruik te maken van unieke gepatenteerde technologieën en het gebruik van geavanceerde metaalcomposietmaterialen, zijn de hoogwaardige producten van BERMAD geperfectioneerd met jarenlange praktijkervaring. De geavanceerde regelkleppen van BERMAD worden ingezet in kritieke water- en andere vloeistoftoevoeromgevingen, welke bewezen oplossingen bieden voor een breed scala aan toepassingen. Tegenwoordig biedt BERMAD het meest complete assortiment multifunctionele en taakspecifieke regelkleppen die op de markt verkrijgbaar zijn.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn experts op het gebied van waterstroom beheersing en waterdistributie.
Wij leveren producten en oplossingen om watersystemen van drinkwater, irrigatie, utiliteit, mijnbouw en brandbeveiliging te beschermen en te verbeteren.

WAT BIEDEN WE?

We zijn uw lokale BERMAD partner voor technisch advies, aanpassingen & testfaciliteiten, trainingen, hulp bij inbedrijfsstelling en leveringen uit voorraad. Ondersteund door een een toegewijd, professioneel team met wereldwijde expertise.

BERMAD Holland

BERMAD producten worden wereldwijd gebruikt.

Klik voor:

IRRIGATION  /   WATERWORKS    /    FIRE PROTECTION